Ervaring van Thessa

Teamtraining met DISC Persoonlijke Stijl Analyse:

Als bestuur waren we zoekende naar een juiste werkwijze met elkaar, waarbij we het moeilijk vonden om het voor iedereen goed te doen. Dit was voor ons een reden om op zoek te gaan naar iemand die ons wat meer kon vertellen over wie we zijn voor onszelf en voor de ander. Hoe zie je elkaar en wat is dan de juiste manier van omgang en communicatie. We kwamen uit bij “CAB training & coaching”’. Vooraf hadden we een digitale kennismaking, waarbij er duidelijk werd aangegeven wat we konden verwachten. Er werd snel en accuraat gereageerd door Christine.

Er volgde voor ons een korte vragenlijst met daarna een individueel gesprek over de uitkomsten van onze persoonlijke DISC profielen. Het gesprek was erg open, eerlijk en vriendelijk waardoor je ruimte voelde om alles over jezelf te vragen. De uitkomsten waren herkenbaar en soms confronterend, in positieve zin.

Nadat we allen dit gesprek gehad hadden planden we een moment om live bij elkaar te zijn. Christine verzorgde de training, deze was vooral interactief waardoor het goed duidelijk werd hoe we als bestuur staan ten opzichte van elkaar. Het voelde heel veilig om alles te vertellen en te delen met elkaar. We kregen veel inzichten en snapten nu beter wie een ieder was in zijn rol in het bestuur. Zeer positief. De tijd was eigenlijk te kort, maar dit wisten we van te voren.

Door het volgen van deze training is er voor mij meer begrip gekomen naar de andere leden, snap ik nu beter waarom dingen anders kunnen lopen en heb ik vooral mijn eigen persoon beter leren kennen en hoe ik over kom bij anderen. Het geeft me weer energie om door te gaan in mijn rol.

Thessa

Secretaris