Over Christine van CAB training en coaching

CAB training & coaching is in 2008 opgericht door Christine van Alten-den Boer en heeft zich gespecialiseerd in communicatie, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en DISC.

Omdat mensen nu eenmaal verschillen van elkaar staat een persoonlijke aanpak zo veel mogelijk centraal.

Ruim 20 jaar is Christine werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Begonnen als administratieve duizendpoot van een assurantiekantoor en na 7 jaar doorgegroeid tot

vennoot van het bedrijf. Door de jaren heen veel persoonlijke- en zakelijke groei gerealiseerd. Gepokt en gemazeld in een snel veranderende branche.

Christine is jarenlang leidinggevende geweest en heeft zich altijd geïnteresseerd en ingezet voor het welzijn en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Excellent presteren begint bij de persoon zelf. Goed in je vel zitten, bewust zijn van je eigen talent en gedrag vormen de basis om optimaal te kunnen groeien. Christine stimuleert mensen graag om zelf verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken.

Sinds 2008 helpt ze professionals en teams in de financiële en zakelijke dienstverlening op het gebied van communicatie, samenwerking en persoonlijk leiderschap. Trainingen worden gekenmerkt door een mix van theorie en interactieve opdrachten. Theorie beleven aan de hand van boeiende, uitdagende en soms ludieke werkvormen zorgen voor een snellere en betere borging van de opgedane kennis. Resultaat- en praktijkgericht staan hoog in het vaandel.

Als gecertificeerd DISC consultant maakt Christine graag gebruik van deze heldere en waardevolle tool voor zowel teams als individuele professionals. Daarnaast heeft Christine een netwerk van trainers en coaches opgebouwd en kan – waar nodig – bij trajecten gebruik maken van hun expertise. Trainingen met impact. Dat geeft de beste en blijvende resultaten.