Gratis Beknopt Persoonlijk DISC Profiel

Wil je gratis kennismaken met jouw stijl? DISC is een instrument waarmee gedrag, houding, stijl van communiceren en persoonlijke kracht inzichtelijk gemaakt wordt. Het DISC model biedt handvatten om jezelf, collega’s, medewerkers en klanten beter te begrijpen. Met deze kennis kun je jouw persoonlijke effectiviteit vergroten die bijdragen aan jouw succes.

De kracht van DISC zit hem in de relatieve eenvoud zonder de complexiteit van mensen uit het oog te verliezen. Dat maakt DISC vooral een praktisch en direct toepasbaar instrument.

 

Hoe werkt het?

  • Druk op onderstaande button.
  • Vul je gegevens in en je ontvangt een inlogcode voor de online vragenlijst.
  • Na afloop ontvang je direct jouw persoonlijke DISC profiel per e-mail.
  • Bestudeer de uitkomsten en bepaal jouw vervolgstappen.
  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend aan jou verstrekt.

CAB training & coaching houd zich al jaren bezig met de ontwikkeling van mensen en teams. Het is daarbij belangrijk om met een gevalideerd systeem te werken. Als gecertificeerd consultant maken wij graag gebruik van DISC van Q4Profiles, omdat deze zeer praktisch is, van hoge kwaliteit en een duidelijke uitleg geeft.

CAB training & coaching gebruikt cookies voor optimale beleving van deze website. Door verder te gaan op deze website ga je akkoord met onze cookies. Uitleg / meer info